Sickrites
Irreverent Death Megaliths

Tracks
1. Pillars of the Fallen Light
2. NecrogenesisVoid
3. Dweller of the Fleshtombs
4. Deathstorms
5. TheTemple
6. NewWorldHosanna
7. Moloch Ascending
8. TheRite
9. DarknessTremendous
10.Procession to Belial


Band:
Horth – bass/synths
Morkh – vocal
A. – guitars
Kim – drums


Discography:
Praise the Dawn of Desecration (EP 2010)
Abomination to the Lord (Split 2012)
Serpentine Womb of Abomination / Vortical Gospel of Leviathan (Split 2012)


Guests:


Info:

Released 2014-04-25
Reviewed 2014-06-16

Links:
bandcamp

reverbnation
osmose

Istället för att terrorisera ännu ett band med en totalsågning när de så uppenbarligen slitit hårt med att göra fantastisk musik för oss har jag valt att inte skriva en jätte elak och dum recension utan istället kopierat den här texten om tjuvjakt på elefanter och bytt ut lite ord för att det ska passa till en skiva av Sickrites.

Situationen för världens hårdrockfans är allt mer utsatt och bara i den 5.000 hårdrocksbefolkade stadsdelen Midsommarkransen har Sickrites dödat fyra procent av stadsdelens hårdrocksfans sedan i början av april i år. Stadsdelen har i dag omkring 2.000 hårdrockare mot 20.000 på 1980-talet.

Enligt skivbolaget Osmose så kommer Sickrites från flera håll, bland annat från Ryssland. Men också avhoppade musiker från det närliggande landets band deltar i inspelningen som ofta spelas in med hjälp av helikoptrar.

Men också den sektliknande hårdrocksbandet Nuclearhammer, Kanadensiska slaktarrockare, pekas ut. Nuclearhammer låg 2012 bakom ett anfall mot stadsdelen där 15 anställda och deras familjer mördades efter en split-vinyl med Sickrites.

Flera av medlemmarna använder sig av instrument som smugglats ut från Libyen efter Muammar Khaddafis fall 2011, skriver hårdrocksmedier.

– Situationen är oerhört allvarlig. Stadsdelen står under attack från alla håll, säger skivbolaget i albuminformationen.
När hårdrockarna dödats kapas deras "Diofingrar" med hjälp av motorsågar men också hjärnor och genitalier tas ut för att exporteras till framför allt den asiatiska marknaden.

vad gäller den här skivan kan jag bara säga att jag verkligen inte tycker om den och att jag inte rekommenderar den till någon men nu har jag åtminstone gett den tid och plats att synas.

HHHHHHH

 

 

Label: Osmose Productions
Tre liknande band: Severe Torture/Necrophagia/Blasphemy
Betyg: HHHHHHH (1/7)
Recensent: Caj Källmalm

read in english