Cowboy Prostitutes
Let Me Have Your Heart

Spår
1. Outrageous
2. Not That Pretty
3. If The Sky
4. Through The Streets
5. Girls Like You
6. Make Things Right
7. Waitin Around
8. Save Our Cities
9. What Shall I Do
10. Up Yours!
11. Finale


Band:
LUCA ISABELLE - Vox/Bass
TOBBE JOHANSSON - Guitar/Backing Vox
JONAS LEWEN - Drums
LAO - Lead Guitar


Diskografi:
Cowboy Prostitutes (2004)
Swingin At The Fences (2008)


Gäster


Info

Release: 2009-09-25
Recenserad: 2009-12-02


Länkar:
cowboyprostitutes.net
myspace
sunnybastards

CP, den officiella förkortningen av detta band med prostituerade kopojkar från Örebro tror jag att de var. Det är ännu ett sådant där obskyrt band som egentligen inte har någonting att komma med, de är inte ens så kända att det går att finna information på internet.

Visst lät jag positiv i det första stycket där? Det är dock sant, jag gillar inte speciellt mycket musik som inte har någonting att komma med. De är musikaliskt tråkiga utan riktig karaktär som bara spelar på upprepningar av sådant som redan gjorts förr.

Musikaliskt rör de sig i den glammiga eller sleaziga fåran av rockmusiken, en genre där de flesta band har stora attitydproblem. Skivan är egentligen lika ”outrageous” som det första spåret.

Det är egentligen inte så att skivan är så speciellt dålig, det är bara så att den är trist. Produktionen är slätstruken, låtarna är slätstrukna och jag antar att ni ganska enkelt kan inse vad jag anser om denna skiva. Just det, den är slätstruken.

Det här blev en kort recension men jag kan inte komma fram till så mycket att säga, ett band med töntigt namn, som ser töntiga ut på skivomslaget, som gör slätstrukna låtar och som inte alls lyckas övertyga mig som lyssnare, jag skulle hålla mig undan från detta. Inte dåligt, bara trist.

Cowboy Prostitutes - Outrageous

HHHHHHH

Skivbolag - Sunny Bastards/Plastic Head/Gordeon Music
Tre liknande band - Bai Bang/Babylon Bombs/Hanoi Rocks
Poäng: HHHHHHH
Recensent: Daniel Källmalm
rage1.html